Restaurants Catalunya Central - restaurants Catalunya Central . com català · castellano · english

disseny web i els nostres espais | contacte
 
 
Home
 
Buscador i Reserves On-line
 
Reserves per grups
 
Restaurant del mes
 
Empreses
Restaurant del mes
  Sol·licitud de reserves


Hostal del Camp
     
 
Hostal del Camp  
Hostal del Camp
Carretera C-16 sortida 59, Sallent
 
9675 visites al website
Telèfon: Veure el telèfon del restaurant
Email: Veure el email del restaurant
 
Zona:  Bages
 
Reserves On-line
 
 
 
 
Algunes persones parlen de la seva cuina, altres de la seva decoració, unes altres de la tranquil·litat que s’hi respira o del tracte que s’hi ofereix, els nens, del seu parc i del jardí... Nosaltres volem parlar d’amor, d’amor al passat, d’amor a construir, d’amor a… Hem volgut fer l’Hostal, i a l’Hostal, sempre les coses de la millor manera possible i “amb seny”, sempre tocant de peus a terra, però amb amor. Amor perquè és el terra dels nostres avantpassats, des d’abans del 1600, amor perquè és l’esforç de tota la vida dels nostres pares i amor per una vella idea.
 
 
La varietat és el nostre principi: entrants freds i calents, verdura i pasta, carn i peix, postres de la casa... Plats tradicionals entre d’altres de més avantguardistes, sempre elaborats amb productes de temporada i donant prioritat als de la zona: xai i botifarra de Cabrianes, ous de Sallent, verdures fresques de l’hort...
 
 
Amor! Tots els productes que entren a l’Hostal del Camp, sempre seguint les normes higienicosanitàries més estrictes, es tracten amb amor, molt d’amor. En el procés de recepció de mercaderies es controla la qualitat del producte, es canvia d’envàs i s’etiqueta per a la seva correcta identificació en qualsevol moment dintre de les instal•lacions –normativa de traçabilitat del producte–.
 
 
 
 
disseny web MONTAWEB.com